Vechtsporten/Zelfverdediging

TELbel nu 0648374790 emailmartialfitness010@gmail.com

 

Kick (Thai-)Boksen / Zelfverdediging / Street MMA / Pangamut / Pencak Silat

Vechtsporten/Verdediging is verder opgesplits in Boksen/Kickboksen, Zelfverdediging, Street MMA™, Pangamut en Pencak Silat.

Vele personal trainers lopen er rond die kickbokstrainingen e.d aanbieden. Velen hebben maar een paar maandjes les erin gehad en besluiten het een beetje te gaan toepassen tijdens de pt sessie. Ondertussen denk jij dat je je leert te verdedigen terwijl je je workout doet. Daarnaast raken de meeste na na een paar lessen uitgekeken op (kick-) bokslessen omdat het een vrij beperkt aantal technieken is wat je daar leert en dan nog niet eens al te praktijkgericht.

Leer de juiste technieken op de juiste manier aan van een personal trainer. Iets òntleren is nog moelijker dan iets aanleren . Sterker & Strakker PT leert je in eerste instantie niet met bokshandschoenen te trainen (dit kan uiteraard wel als dit toch je voorkeur heeft) omdat je op straat ook geen bokshhandschoenen aanhebt. In plaats van gesloten vuisttechniken leer ik je met andere, vaak effectievere lichaamsdelen klappen uit te delen.

(Meer info over vechtsport en weerbaarheid/weerbaarheidstraining in capelle, rotterdam e.o., vind u als u met de muis over het tabblad Vechtsport/Verdediging beweegt)

Translate »
WhatsApp chat
Bel de trainer nu