Buiten/Outdoors

Personal  Training In parken,speeltuinen etc.

De ervaring leert dat de meeste mensen die geïnteresseerd zijn in personal training het liefst in de buitenlucht trainen en gelukkig kan buiten trainen in ons land steeds beter (slecht 1 op de 20 lessen hoeven te worden gecancelled vanwege regen en koude, wat ook steeds minder voorkomt vanwege klimatverandering. Bovendien kun je je er natuurlijk op kleden)
Er zijn vele opties: op speelplaatsen (sommigen met verlichting zodat er ook laat in de avond getraind kan worden), parkjes, in het bos, op het grasveld, aan het strand of aan een rivier met mooi uitzicht. Sommigen prefereren de grauwte van een parkeergarage.
Hoewel trainen in stromende regen wat minder fans kent dan trainen in een mooi najaarszonnetje of in de verse sneeuw, kun je je er makkelijk op kleden (bij. afhankelijk van het type weer een korte broek of winterhandschoenen aan (of beide als je publiek aan wilt trekken:)
Voor de meesten blijkt trainen in de sneeuw trouwens, verrassend leuk te zijn.
Dus zul je zeer waarschijnljk ondervinden dat er echter weinig reden om niet in de buitenlucht te trainen.
Binnen regio Rotterdam-Capelle-Krimpen worden er geen reiskosten of voorrijkosten gerekend. Buiten deze regio zijn deze kosten vrij schappelijk.
Hieronder wat van mijn “fotovakmanschap”.

Capelle aan den IJssel (Schollevaar)

Groenedijk-3Capelle Centrum (Groenedijk)

SAMSUNG

Rotterdam Centrum-West

Speelplaats met rubberen matten en optrekstangen e.d.Capelle Centrum 2 minuten loopafstand metro

Rotterdam Kralingse Bos

Translate »
WhatsApp chat
Bel de trainer nu