Referenties

                                         

                              TEL06-48374790

 emailsterkerenstrakker@gmail.com

    :06-28 674 663
Referenties

Edwin  1-op 1 Begeleiding fitnessruimte Rabobank

“Training onder begeleiding van Erik is een geweldige ervaring. Hij wist
altijd wel mij het onderste uit de kan te laten halen. Met grote
variatie aan leuke effectieve oefeningen. Mijn conditie was in zeer korte tijd stukken vooruit gegaan. Jammer dat we geen gelegenheid hadden om te sparren aldaar:)

De tijden dat ik met hem mocht
trainen toen ik nog werkzaam was bij de bank zal ik zeker niet
vergeten.”

 Marella training in rotterdam

“Erik is is een echte allroud vechtsporter. Theoretisch en praktisch goed onderlegd.
Daarnaast is hij in tegenstelling tot meeste vechtsportinstructeurs gediplomeerd in de trainingsleer (wat natuurlijk komt door zijn diverse met succes
afgeronde opleidingen in de fitnessbranche). Geen nattevingerwerk hier maar weldoordachte op maat gemaakte trainigen.
De lessen zijn zeer divers en afwisselend maar toch zit er een duidelijke lijn in en komen voorgaande dingen die je geleerd hebt in andere
vorm terug om het verder te perfectioneren.
Voorheen had ik altijd een hekel aan de fitnessoefingen tijdens de karate en kickbokslessen die ik van mijn toenmalige leraren voorgeschoteld kreeg maar
gelukkig is dat nu over door zijn aanpak. In het begin is het ff spierpijn maar dat gaat weer over”

 Halina training in dordrecht

Training with Erik is no joke but when you are in pain he often will cheer you up, even though the moment before you almost thought about giving up. I would never made such a progress in so little time without a trainer like him. I never really understood why running isn’t the best option for weightloss and frankly I really did not want to understand because I thought I hated weighttraining. Even when it just was bodyweight training, but now I have discovered I really love it and on top of that, it really works!”

 

 

 Vikash  1-op 1 personal training te krimpen aan den ijssel

“Na een lange relatie waarin ik mezelf verwaardeloost had met een uiterst ongezonde levensstijl zocht ik iemand die me er weer bovenop kon brengen. Gelukkig bracht iemand mij in contact met Erik en na korte tijd zat ik weer een stuk beter in mijn vel en ben ik nu, dankzij de dingen die hij me allemaal geleerd heeft, in staat om thuis voor mezelf of op zakenreis mijn eigen training samen te stellen.

 

 Wendy  1-op 1 personal training te capelle aan den ijssel

Blij dat ik uiteindelijk toch de stap gewaagd heb om na ruim 2 jaar
trainen op de sportschool ook met een personal trainer aan de slag te
gaan. Reeds na een paar maanden kon ik vaststellen dat mijn resultaten minstens
zo hoog zijn als die 2 jaar op de sportschool waar ze me overigens
steeds minder zien. De trainingen doet hij met humor en passie en enige strengheid zo nu en dan:)

 

  Dave en Suzy Training te Rotterdam

Voordat we trouwden zaten we allebei strak in het vel maar met de jaren begon het toch allemaal een beetje uit te zakken. Samen trainen op de sportschool schoot ook niet echt op want op begeven moment worden je partners excuses om een keertje en nog een keertje enz… over te slaan, ook jouw excuses. Kortom, tijd voor een strenge maar toch prettig in de omgang PT-er !. En niet zonder gewenst resultaat. Ondanks mijn chocoladeverslaving toch aardig wat vet er af en mijn partner herken ik niet meer. Bijna dan:) 

 

  Sean PT te Capelle aan den IJssel

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede nontraditionele martial arts instructeur en bij diverse scholen/gyms/privelerareren langsgeweest die een minder rigide manier van denken en lesgeven er op na leken te houden maar vrijwel overal kwam ik een vrij sektarische houding tegen ook al leek dat vaak in het begin best mee te vallen. Bij Sterker & Strakker Personal Training is dit gelukkig niet het geval.
Een ander belangrijk punt is dat een goede “vechter” niet meteen wil zeggen dat ze het ook goed over kunnen brengen. Bij Erik is dat ook gelukkig niet het geval.
Momenteel train ik kickboksen met invloeden uit pencak silat, krav maga, muay thai boksen en praying mantis kungfu (oftewel Cross Combat) bij hem aangevuld met crossfit en het bevalt me uitstekend !

 Diana  te Capelle aan den IJssel

Na herstel van een blessure die ik tijdens groepsles had opgelopen door te weinig personlijke begeleiding was ik weer 12 kilo aangekomen. Na kleine 3 maanden training was dit er allemaal weer af dankzij Eriks combi van fysieke training en voedingaadvies (gelukkig hoefde ik vrij geen erg streng schema te volgen wat ik in eerste instantie wel wilde want je hoort altijd dat dit werkt, maar dan loop je grote kans je stofwisselingsnelheid ofzo de nek om te draaien waardoor je meer aankomt zodra je wat minderd met trainen)
Ben er erg blij mee!

 

 Translate »
WhatsApp chat
Bel de trainer nu